fbpx
UHZ edhe me një projekt të ri

UHZ edhe me një projekt të ri

Universiteti Haxhi Zeka në cilësi të partnerit merr pjesë në takimin fillestar të projektit “Green Western Balkans” që po mbahet në Tiranë. Projekti financohet nga BE në kuadër të Erasmus Plus. Qëllimi i projektit është përkrahja e inovacioneve të gjelbra dhe aftësive ndërmarrëse të studentëve në arsimin e lartë përmes laboratorëve të qëndrueshëm inovativ në secilin prej universiteteve pjesëmarrëse. Projekti zgjatë 3 vite.

Translate »