fbpx
Trajnimi dhe certifikimi i stafit të UHZ-së

Trajnimi dhe certifikimi i stafit të UHZ-së

Trajnimi dhe certifikimi i stafit të UHZ-së

Stafi administrativ i Universitetit “Haxhi Zeka” për tre ditë me radhë është trajnuar në kuadër të projektit “Përkrahja strategjike në themelimin dhe zhvillimin e strukturave të qëndrueshme te sigurimit te cilësisë në Universitetit “Haxhi Zeka” (SD@UHZ)”.

Temat e diskutuara ishin si: rishikimi i objektivave të  përcaktuara në strategjinë e cilësisë së UHZ-së, bashkëpunimi ndërkombëtar i UHZ-së, praktikat më të mira ndërkombëtare, prezantimi i praktikave në Universitetin e Alikant-es në Spanjë, diskutime dhe ide rreth aktiviteteve të ndryshme që do të realizohen në UHZ gjatë këtij viti etj.

Për më shumë informata rreth këtij projekti klikoni në:

https://unhz.eu/projektet/

Translate »