fbpx
Trajnim online “Menaxhimi i karrierës”

Njoftohen studentët dhe të diplomuarit e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se më datë 29 prill 2020, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet trajnim online me temë “Menaxhimi i karrierës”. Ligjërues është Prof.Ass.Dr. Orhan M. Çeku.

Gjatë trajnimit do trajtohen këto tema:

  • Nocioni i “karrierës”,
  • Si planifikohet karriera dhe çfarë rëndësie ka ajo?
  • Zgjedhja e profesionit,
  • Konkursi publik dhe aplikimi për një vend pune,
  • Si të shkruajmë një CV?
  • Shkrimi i një letre motivuese,
  • Testi me shkrim dhe intervista e suksesshme.

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje ju lutem të regjistroheni në formën e mëposhtme:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6D__fDg-Fai5oBf5l-Sl4PJkntQLuMq0UkUuidufnEjAFNA/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »