fbpx
Toefl Test

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit master dhe apsolventët e Universitetit “Haxhi Zeka” se nesër me datë 14.03.2019 në Fakultetin e Biznesit në objektin A, duke filluar nga ora 10:30 do të mbahën ligjerata informuese nga perfaqesuesit e STA (Testing Solution & Assistance ) në lidhje me testin TOEFL dhe çertifikimin nderkombëtar të studentëve për njohuritë e tyre në gjuhën angleze.

Translate »