fbpx
Thirrje për ese në gjuhën angleze

Thirrje për ese në gjuhën angleze

Apliko

Forumi ballkanik “The Balkan Forum” në Kosovë në bashkëpunim me ALPHA Center në Mal të Zi dhe partnerët  tjerë  nga Maqedonia, Bosnjë dhe Hercegovina, si dhe Serbia, ka hapur konkurs për esenë më të mirë të shkruar në gjuhën angleze.

Fituesit e  këtij konkursi do të shpërblehen me mundësi praktike në Bosnjë dhe Hercegovinë,  Serbi, si dhe do të marrin pjesë në një kamp veror i cili organizohet në Mal të Zi.

Për më shumë informata lidhur me konkursin dhe kriteret mund t`i referoheni link-ut apo posterit të publikuar më poshtë.

BalkanForum_ REACTProject

Translate »