fbpx
THIRRJE PËR APLIKIM PËR STUDENTËT E FAKULTETIT TË MTHM-së

THIRRJE PËR APLIKIM PËR STUDENTËT E FAKULTETIT TË MTHM-së

THIRRJE PËR APLIKIM PËR STUDENTËT E FAKULTETIT TË MTHM-së – RIJETËSIMI DHE DIGJITALIZIMI I MATERIALEVE TË KINEMASË JUSUF GËRVALLA NË PEJË

Ftojmë të gjithë studentët e interesuar në fushat e arkitekturës, dizajnit grafik, trashëgimisë kulturore, sociologjisë, studimeve arkivore dhe fushave të tjera respektive për të aplikuar në punëtorinë e “Heritage Lab”.

Data e aplikimit është ende e hapur.

Ju lutemi që për më shumë detaje rreth “Heritage lab” dhe aplikimit të vizitoni link-un e bashkëngjitur:

Translate »