fbpx
Thirrje për Aplikim

Thirrje për Aplikim

Ftesë – ICLA2020

Është kënaqësia jonë të ju ftojmë për pjesëmarrje në Konferencën e 2-të Ndërkombëtare nё Drejtësi dhe Arte ICLA 2020, e cila është një ngjarje e rëndësishme shkencore e dedikuar për hulumtuesit dhe studiuesit e fushave të drejtësisë dhe arteve dhe mё gjerё. ICLA2020 Konferenca synon të bashkojë në një tryezë debati studiues të ndryshëm brenda dhe jashtë vendit të interesuar për tematikën e përzgjedhur. Me kualitetin e saj të lartë, ofron një vlerë të jashtëzakonshme për studentët, akademikët dhe hulumtuesit e industrisë

Thirrja për aplikim

Regjistrimi

Translate »