fbpx
Thirrja për ndarjen e çmimit “Punimi më i mirë i vitit” & “Vepra artistike më e mirë e vitit” 2023

Thirrja për ndarjen e çmimit “Punimi më i mirë i vitit” & “Vepra artistike më e mirë e vitit” 2023

Në bazë të nenit 14, të Rregullores për Veprimtarinë Kërkimore Shkencore dhe Artistike ref. nr. 2862/23, e dt. 03.10.2023, Universiteti “Haxhi Zeka” më datë 01.11.2023, nëpërmjet Zyrës Për Kërkime Shkencore shpall:

Thirrje
PËR NDARJEN E ÇMIMIT VJETOR “PUNIMI MË I MIRË I VITIT” & “VEPRA ARTISTIKE MË E MIRË E VITIT” 2023

Formulari për aplikim

Translate »