fbpx
TELEGRAM NGUSHELLIMI

TELEGRAM NGUSHELLIMI

Me trishtim të thellë kemi marrë lajmin për ndarjen nga jeta të studentes sonë të dashur, Leonora Rracaj Avdimetaj. Në këto momente të vështira, ne, stafi dhe studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”, shprehim ngushëllimet tona më të sinqerta për familjen, miqtë dhe të gjithë të afërmit e saj.

Leonora ishte një studente e përkushtuar dhe e respektuar, e cila gjithmonë tregoi përkushtim dhe zell në studimet e saj. Humbja e saj është një dhimbje e madhe për të gjithë komunitetin tonë akademik. Do të kujtohet përherë për mirësinë, bujarinë dhe pasionin e saj për dijen.

Në këtë kohë pikëllimi, ju lutemi pranoni ngushëllimet tona më të sinqerta! 

Translate »