fbpx
Takim me shoqërinë civile OJQ Era dhe studentët e FMTHM-s

Takim me shoqërinë civile OJQ Era dhe studentët e FMTHM-s

Sot me datën 17.05.2022 në Fakultetin e Menaxhimit në Turizëm, Hotelieri dhe Mjedis është mbajt ligjeratë: Takimet e Dialogut me të rinjët në Universitetin “Haxhi Zeka” Fakulteti i Menaxhimit në Turizëm, Hotelieri dhe Mjedis në kuadër të projektit “Evropianizimi i Agjendës Mjedisore të Kosovës” BE në partneritet me BIRN Kosovë, Tv Merza dhe Bankwatch.

Translate »