fbpx
Takim me përfaqësues të Institutit Kombëtar Demokratik

Takim me përfaqësues të Institutit Kombëtar Demokratik

Universitetin Haxhi Zeka në Pejë (UHZ) u mbajtë takim me përfaqësues nga Instituti Kombëtar Demokratik. Këta të fundit u pritën nga përfaqësues të UHZ-së.

Qëllimi kryesor i takimit ishte të shqyrtohej dhe diskutohej potenciali për bashkëpunim mes dyja palëve. Një theks i veçantë u vendos në përfitimin e studentëve. Përfaqësuesit e dyja institucioneve diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit për aktivitete që kanë të bëjnë me studentët.

Translate »