fbpx
Takim me maturantët e Gjimnazit Kuvendi i Junikut – Junik

Takim me maturantët e Gjimnazit Kuvendi i Junikut – Junik

Përfaqësues nga Universiteti Haxhi Zeka në Pejë u takuan me maturantët e Gjimnazit Kuvendi i Junikut në Junik. Kjo vizitë e radhës u organizua në kuadër të vazhdimësisë së aktiviteteve të promovimit të ofertës programore të UHZ-së.

Ekipi ynë u mirëprit nga drejtori dhe stafi i kësaj shkolle dhe maturantët i informoi për mundësitë e studimeve që atyre i’u ofrohen në UHZ, në kuadër të pesë fakulteteve.

Promovimi i ofertës tonë programore paraqet aktivitet mjaft të rëndësishëm për arsye se shpërndanë informacion të plotë për të gjithë ata që kanë interes të bëhen studentë të këtij institucioni.

Please follow and like us:
Translate »