fbpx
Takim me maturantët e Gjimnazit Hamdi Berisha në Malishevë dhe Gjimnazit Lasgush Poradeci në Kijevë – Malishevë

Takim me maturantët e Gjimnazit Hamdi Berisha në Malishevë dhe Gjimnazit Lasgush Poradeci në Kijevë – Malishevë

Aktivitetevet e promovimit të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, përfaqësues nga UHZ i vazhduan në shkollat e mesme të Komunës së Malishevës. Ekipi ynë kësaj radhe u takua me maturantët e Gjimnazit Hamdi Berisha në Malishevë dhe Gjimnazit Lasgush Poradeci në Kijevë, Komuna e Malishevës.

Për maturantët e këtyre shkollave, si në të gjitha rastet tjera deri më tani, u promovua oferta programore dhe mundësitë e studimeve tek ne. U bë e qartë për të gjithë se Universiteti ynë fokusohen në cilësi, standarde, mësimdhënie dhe mësimxënie efektive.

UHZ mirëpret studentët e vet të ardhshëm.

Translate »