fbpx
Studentët vizitojnë Elkos Group

Me datën 23 mars, dekani i Fakultetit të Biznesit Prof. Halit Shabani me prodekanin për mësim Prof. Vehbi Ramaj, asistenten znj. Shkëlqesa Smajli dhe me disa nga studentë e Fakultetit të Biznesit vizituan z. Ramiz Kelmendi në zyrën e tij në Korporatën “ Elkos Group”.

Vizita në fjalë po aq miqësore ishte edhe mikpritëse nga pronari i kësaj  Korporate z. Kelmendi duke na ofruar njohuri mbi punët dhe llojet e veprimtarive që janë duke u zhvilluar  ne këtë korporatë.Kelmendi njoftoi studentët të Fakultetit të biznesit për mundësinë e punësimittë një numri të konsiderueshëm  të studentëve, ku kjo ishte edhe njëra nder arsyet kryesore të këtij takimi.

[Best_Wordpress_Gallery id=”58″ gal_title=”Elkos Group vizitohet nga Studentet e UHZ”]

 

Translate »