fbpx
Përfaqësuesit nga Banka Qendrore vizitojnë UHZ-në

Përfaqësuesit nga Banka Qendrore vizitojnë UHZ-në

Në pajtim me planin strategjik dhe zhvillimor të UHZ-së, sot në Fakultetin e Biznesit u mbajt ligjërata “Zhvillimi i sektorit financiar në Kosovë” e cila ishte e paraparë të mbahet nga Guvernatori i BQK-es por meqënse me pamundësi për të qenë i pranishem Guvernatori atëherë u mbajt ligjerata nga përfaqesues të BQK-es. Ku studentëve  të këtij fakulteti u dha mundësia për të mësuar dhe parashtruar pyetje të shumta rreth sistemit financiar në Kosovë.[Best_Wordpress_Gallery id=”55″ gal_title=”Guvernatori i BQK”]

Translate »