fbpx
Studentët e Universitetit të Tetovës vizituan UHZ-në

Studentët e Universitetit të Tetovës vizituan UHZ-në

Studentët e Universitetit të Tetovës vizituan UHZ-në
Në kuadër të marrëveshjes së realizuar ditë më parë në mes të Universitetit “Haxhi Zeka” dhe Universitetit shtetëror të Tetovës, sot studentët e nivelit të studimeve Master, u takuan me kolegët e tyre në UHZ.
Kjo vizitë studimore ka të bëjë me shkëmbimin e informatave, literaturës, njohurive të ndryshme shkencore dhe metodave të ligjërimit në fakultetet e biznesit në të dy Universitetet.

IMG_5080 IMG_5085

Translate »