Njoftohen studentët e Vitit I te drejtimit AB dhe KF qe ditën e premte me date 03.06.2016 do te zëvendësohen ushtrimet e humbura ne lenden “Informatike” te Msc. Luljeta Gllogjani ne sallën A2 nga ora 10:40

Translate »