fbpx
Sporti Universitar

Sporti Universitar

Federata e Sporteve Universitare të Kosovës, sot ka organizuar Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar, ku pjesëmarrës kanë qënë edhe perfaqësues të UHZ-së Rektori Prof.Dr. Fadil Millaku, Prof. Asoc.Dr. Afrim Selimaj, Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë dhe disa bashkëpuntorë dhe studentë tjerë nga UHZ.

 

Translate »