fbpx
Sot u prezantua program i studimeve një vjeçare në Amerikë

Sot u prezantua program i studimeve një vjeçare në Amerikë

Përfaqësues të organizatës IREX, sot kanë prezantuar para studentëve të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, programet e studimit një vjeçar në Amerikë.

IREX është organizatë amerikane që do të zbatojë programin e USAID-it (Kosovo UGRAD Program) për shkollim një vjeçar të studentëve, në universitetet amerikane dhe ky është viti i katërt i implementimit të këtij projekti në Kosovë.

Për më shumë detaje rreth aplikimit kliko në link-un

Translate »