fbpx
Shtyhet afati për paraqitjen e provimeve

Shtyhet afati për paraqitjen e provimeve

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master se afati për paraqitjen e provimeve mbetet i hapur deri me dt. 12.11.2017. Studentët e studimeve Master, Fletepagesat duhet t’i dorëzojnë ditën e hëne me dt. 13.11.2017.

Pas kësaj date nuk do të ketë afat shtesë për paraqitjen e provimeve.

Translate »