fbpx
Njoftim për regjistrimin e studentëve në studimet Master

Njoftim për regjistrimin e studentëve në studimet Master

Njoftohen të gjithë aplikantët të cilët kanë bërë ankesë për pranim në studimet Master dhe janë pranuar sipas vendimit të Senatit se regjistrimi si studentë në UHZ duhet të bëhet me datë 13.11.2017 në objektet e Fakultetit të Biznesit.

 

 

Translate »