fbpx
Shtyhet afati për konkursin për regjistrim të studentëve të rinj në Master në Fakultetin e Biznesit dhe Fakultetin MTHM

Shtyhet afati për konkursin për regjistrim të studentëve të rinj në Master në Fakultetin e Biznesit dhe Fakultetin MTHM

Njoftohen të gjithë kandidatët e interesuar për aplikimin në konkursin për regjistrim të studentëve të rinj në studimet master në Fakultetin e Biznesit dhe Fakulteti MTHM, është shtyrë afati për aplikim deri me datën 13.10.2022, ndërsa provimi pranues do të mbahet me datën 14.10.2022 prej orës 10:00.

Programet në Fakultetin e Biznesit janë:
– menaxhim biznesi (gjuhë shqip dhe boshnjake),
– informatika në biznes dhe
– menaxhim i burimeve njerëzore

Programi në Fakultetin MTHM është:
– menaxhim mjedisi

Linku për aplikim

Translate »