fbpx

Rezultatet e Provimit nga Lenda Organizatat Nderkombetare

Rezultatet e Provimit nga Lenda Organizatat Nderkombetare te dates 25.09.2015 per studentet te cilet e kane paraqite provimin me Fleteparaqitje.
Studentet tjere mund ti shohin notat ne SEMS.

Armanda Rrustem Binakaj 6
Fatlinda Xhafer Hasanaj 7
Kaltrina Vesel Lajci 7
Krenare Ramë Murtezaj 6
Shpejtim Xhemë Ibrahimaj 6
Trimor Ergjyment Barbullushi 7

Ju lutem te lajmerohen per konsultime Luan Zeka dhe Ardijana Mehmetaj.
Mund te lajmerohet edhe ndonje student/e qe eshte i interesuar ta shoh punimin e vet dhe ka ndonje pyetje.
Per konsultime mund te lajmerohen deri me 30. 10.2015 ne email [email protected] apo lajmerimi permes administrates.

Translate »