fbpx
Rektori Prof. Dr. Armand Krasniqi pritet me duartrokitje dhe lule

Rektori Prof. Dr. Armand Krasniqi pritet me duartrokitje dhe lule

Sot, në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë filloi punën rektori i ri Prof. Dr. Armand Krasniqi, i cili u prit nga studentët, stafi akademik dhe administrativ.

Rektori i UHZ-së, u prit me duartrokitje dhe lule nga studentët dhe stafi.

Rektori Krasniqi falënderoi të pranishmit dhe tha se “Ne jemi këtu të vazhdojmë angazhimin me punë, pa dallime, për të mirën e universitetit dhe shoqërisë”. Ai u zotua se do të jap maksimumin nga vetja, në mënyrë që kjo vatër e dijes të jetë shembull për të gjithë.

Translate »