fbpx
Rektori priti sot përfaqësues të Policisë së Kosovës

Rektori priti sot përfaqësues të Policisë së Kosovës

Rektori priti sot përfaqësues të Policisë së Kosovës
Në vazhdën e takimeve të rregullta me institucionet shtetërore, Rektori priti sot përfaqësuesit e Policisë së Kosovës.
Rektori, Prof.Asoc. Dr. Fadil Millaku me bashkëpunëtorë, biseduan me komandantin e stacionit policor të Pejës, Nue Nikolla dhe shefin e operativës, Dafnis Curri, lidhur me cështje të ndryshme rreth sigurisë dhe bashkëpunimin ndërinstitiucional.

Translate »