fbpx
Rektori Millaku u takua me homologun e tij nga Universiteti i Mitrovicës

Rektori Millaku u takua me homologun e tij nga Universiteti i Mitrovicës

Rektori Millaku u takua me homologun e tij nga Universiteti i Mitrovicës

Rektori i UHZ-së, Prof.Asoc. Dr. Fadil Millaku së bashku me prorektorët, priti sot rektorin e Universitetit “Isa Boletini” të Mitrovicës, Prof.Asoc. Dr. Alush Musaj me bashkëpunëtorë.

Në takim u diskutua për bashkëpunimin ndëruniversitar, programet e studimit dhe shkëmbimin e stafit akademik.

Translate »