fbpx
Rektori i Universitetit “Shën Klementi” nga Manastiri vizitoj UHZ-në

Rektori i Universitetit “Shën Klementi” nga Manastiri vizitoj UHZ-në

Rektori i Universitetit “Shën Klementi” nga Manastiri vizitoj UHZ-në

Rektori, Prof.asoc. Dr. Fadil Millaku dhe prorektorët e Universitetit “Haxhi Zeka” pritën sot në takim Rektorin e Universitetit “Shën Klementi”nga Manastiri (Republika e Maqedonisë), Prof. Dr. Sasho Korunovski me bashkëpunëtor.
Në këtë takim u diskutua për marrëveshje bashkëpunimi në fushën akademike, kulturore dhe shkëmbimin e stafit dhe studentëve. Në të ardhmen pritet të finalizohet dhe jetësohet kjo marrëveshje, me qëllim të ngritjes së kapitalit të diturisë në të dy universitetet, avancimin e studentëve dhe shkëmbimin e përvojave të përbashkëta.

Translate »