fbpx
Rektori Millaku së bashku me Ministrin e Arsimit dhe rektorët e Universiteteve publike po qëndrojnë për vizitë zyrtare në SHBA

Rektori Millaku së bashku me Ministrin e Arsimit dhe rektorët e Universiteteve publike po qëndrojnë për vizitë zyrtare në SHBA

Rektori Millaku së bashku me  Ministrin e Arsimit dhe rektorët e Universiteteve publike po qëndrojnë për vizitë zyrtare në SHBA

Rektori i UHZ-së, Prof.Dr. Fadil Millaku, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Prof. Dr. Arsim Bajrami dhe rektorët e universiteteve publike të Kosovës, po qëndrojnë për vizitë studimore disa ditore në SHBA. Ky delegacion do të jetë pjesëmarrës në  “Samitin për Kosovën” i cili do të organizohet në Universitetin “James Madison “ dhe në disa universitete të tjera. Në kuadër të kësaj vizite do të  mbahen disa punëtori, lidhur me Avancimin  e Sistemit Arsimor të Kosovës, në veçanti në Arsimin e Lartë .

Fokusi i debatit në këto punëtori, do të jetë në Strategjitë për përmirësimin e shërbimeve financiare, planifikimin strategjik dhe menaxhimin e buxhetit nga universitetet .

Translate »