fbpx
Rektori Millaku priti sot Rektorin e Universitetit të Prizrenit

Rektori Millaku priti sot Rektorin e Universitetit të Prizrenit

Rektori Millaku priti sot Rektorin e Universitetit të Prizrenit

Rektori i UHZ-së, Prof. asoc. dr. Fadil Millaku me bashkëpunëtorë u takua sot me Rektorin e Universitetit “Ukshin Hoti” të Prizrenit, Prof.Dr. Ramë Vata, me ç‘rast diskutuan për shumë fusha, siç është thellimi i bashkëpunimit në fushën akademike, shkëmbim të stafit akademik dhe studentëve. Rektori Millaku, informoj Rektorin Vataj për të arriturat e Universitetit “ Haxhi Zeka”, posaçërisht në ngritjen e cilësisë së studimeve. Po ashtu, të dy rektorët u pajtuan që të punojnë në projekte të përbashkëta të nivelit vendor, rajonal dhe ndërkombëtar në avancimin dhe profesionalizimin e studentëve dhe stafit akademik.

Translate »