fbpx
Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

UHZ fton të gjithë studentet e nivelit master, në programin e përbashkët të Fakultetit Juridik të Universitetit “Kadri Zeka” për programin Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike, program i përbashkët me Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, Universitetin “Ukshin Hoti” në Mitrovicë dhe Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.

Të hënën, më 20 nëntor 2017 në ora 14:00, Salla A34 bëhet hapja solemne e studimeve Master.

Për më tepër shikojeni linkun e bashkangjitur

Ju mirëpresim !

Mirë se vini në hapjen solemne të programeve master

Translate »