fbpx
Gëzuar 28 Nëntori!

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët se bazuar në Ligjin 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, se për nder të Festës së 28 Nëntorit do të jetë ditë Pushimi.

E martë, 28 nëntor 2017

Menaxhmenti i Universitetit i ‘u uron Festën Kombëtare 28 Nëntorin!

 

Translate »