fbpx
Projekti Erasmus T2P

Projekti Erasmus T2P

Përmes programit ERASMUS + në projektin më titull “Creating Theory to Practice Centres for Innovation and Employment (T2P), në Universitetin e Shkencave te Aplikuara në Salzburg të Austrisë po mbahet punëtori 3 ditore.

Nga Universiteti i UHZ-së po marrin pjesë Prof. Asoc.Dr. Afrim Selimaj, Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë, Prof.Asoc.Dr. Halit Shabani, Dekan i Fakultetit të Biznesit dhe Prof.Asoc.Dr. Florin Peci, koordinator i projektit për UHZ-në.

Translate »