fbpx
MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN “KÜTAHYA DUMLUPINAR” NË TURQI

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI ME UNIVERSITETIN “KÜTAHYA DUMLUPINAR” NË TURQI

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Universitetin “Kütahia Dumlupinar” në Turqi.

Universiteti “Haxhi Zeka” ishte i përfaqësuar nga Rektori i Universitetit, Prof. Dr. Fadil Millaku, si dhe Prorektori për Bashkëpunim Ndërkombëtar Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku.

Qëllimi i kësaj marrëveshje është të promovojë bashkëpunimin ndërkombëtar mes këtyre dy universiteteve, duke njohur përfitimet e përbashkëta si, mbështetja e ndërsjellë, projekte dhe hulumtime të përbashkëta, si dhe pjesëmarrje në seminare dhe takime akademike në të dyja institucionet.

Translate »