fbpx
Projekti ”HERAS’

Me 7 dhjetor 2017, Prof.Ass. Sabiha Shala, Prorerektor për Mësim, Çështje Studentore dhe Kërkime Shkencore, Prof. Asoc. Ibish Mazreku, Prorektor për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Cilës se bashku me disa nga dekanët e njësive akademike të Universitetit “Haxhi Zeka”  kanë marr pjesë në aktivitetin e organizuar nga Projekti ”HERAS” rreth prezantimit të Koncept Dokumentit për profilizimin e Institucioneve Publike të Arsimit të Lartë. Prezantimi u mbajt në Prishtinë dhe me këtë rast, ekspertët këtij projekti prezantuan të gjeturat dhe rekomandimet për Ministrin e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë rreth mënyrës së profilizimit të Institucioneve të Arsimit të Lartë konform Planit Strategjik të Kosovës për Arsim.

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Projekti Heras”]

Translate »