fbpx
Priten bashkëpunime të reja në fushën artistike

Priten bashkëpunime të reja në fushën artistike

Priten bashkëpunime të reja në fushën artistike
U.d. Dekanja e Fakultetit të Arteve, Prof.ass.Mimoza Pajaziti Drançolli dhe Prof.ass.Hysen Nimani gjatë vizitës në Bullgari zhvilluan takime me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z.Shpend Kallaba në Sofje dhe me Drejtorin e Kulturës, z.Ivan Andonov në Kyustendill, ku u diskutua për projekte që kanë të bëjnë me realizimin e Koncertit të studentëve të Fakultetit të Arteve.

Translate »