fbpx
Përfaqësues të Bankës Botërore vizituan sot UHZ-në

Përfaqësues të Bankës Botërore vizituan sot UHZ-në

Përfaqësues të Bankës Botërore vizituan sot UHZ-në

Rektori Mrasori priti sot në vizitë përfaqësuesit e Bankës Botërore, me të cilët diskutuan çështje që kanë të bëjnë kryesisht me Arsimin e Lartë. Si pikë diskutimi ishte edhe fillimi i ndryshimeve në Ligjin për Arsimin e Lartë, në kuadër të projektit të Bankës Botërorë për mbështetje të Ministrisë në këtë drejtim. Rektori i informojë për projektet, programet e studimit, infrastrukturën dhe të arriturat, sidomos në ndërkombëtarizim dhe përgatitje të strategjisë së zhvillimit dhe cilësisë në UHZ.

Translate »