fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen studentet e Universitetit „Haxhi Zeka“ në Pejë, se me datën 05.03.2015, në ora 12, në Amfiteatrin 2, për nder të „Ditës së Mësuesit“ do te mbahet një orë letrare nga Shoqata e Krijuesve Letrarë të Pejës dhe ajo e diasporës. Pjesëmarrja për studentet e interesuar është e lirë.

Translate »