fbpx
Përbërja e re e Këshillit Drejtues të UHZ-së

Përbërja e re e Këshillit Drejtues të UHZ-së

Këshilli Drejtues i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, sot mbajti takimin e parë konstituiv, me anëtarët e rinj të tij, me përbërje si në vijim:

Gazmend Shabaj
Nazmi Maksutaj
Besnik Zekaj
Agim Rysha
Mimoza Hyseni Spahiu
Gentiana Gega
Fisnik Morina

Në këtë takim u zgjodh Kryesuesi dhe Zëvendës Kryesuesi i ri, të cilët janë:

Gazmend Shabaj – Kryesues
Nazmi Maksutaj – Zëvendës Kryesues

Translate »