fbpx
A dëshironi të merrni pjesë në një internship profesional në Gjermani?

A dëshironi të merrni pjesë në një internship profesional në Gjermani?

Fundi i studimeve po afron semestër passemestri. A keni ndonjë plan të madh për fillimin e karrierës tuaj? Apo jeni akoma të pasigurt se cilën rrugë të zgjidhni? Po ju mungon hapi i fundit? Ky hap i fundit që do të ndërmerrnit midis të qënit studentë dhe të punësuar; ndërmjet provimeve përfundimtare dhe projekteve; universitetit tuaj dhe gjithë botës!


A jeni të gatshëm të merrni këtë hap të fundit gjatë një internshipi profesional në Gjermani?


Gjatë 16 viteve të fundit, ne kemi mbështetur më shumë se 800 studentë dhe të diplomuar të rinj në këtë rrugë. Të gjithë ata kaluan tre deri në gjashtë muaj në një nga kompanitë lidere gjermane, ku më në fund patën mundësinë të zgjerojnë njohuritë e fituara gjatë studimeve dhe t’i zbatojnë ato në praktikë.


Brezi i ardhshëm i bursistëve do të fillojë internshipin e tyre në 1 korrik, 2020. A jeni gati për një sfidë të tillë? Aplikoni për bursë në Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

KOS_2019_Internship-Programme-of-German-Business

Translate »