fbpx
Panairi i Turizmit dhe Karrierës

Panairi i Turizmit dhe Karrierës

Universiteti “Haxhi Zeka”, Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës dhe Forumi Ekonomik Rajonal Dukagjini për herë të parë po organizojnë Panairin e Turizmit dhe Karrierës.

Panairi ka për qëllim të:

  • promovojë turizmin vendor duke tërhequr vizitor të shumtë,
  • të ndihmojë studentët dhe të diplomuarit që të njihen më afër me mundësitë e punësimit, punës praktike, informim rreth mundësive për fitimin e bursave të ndryshme, orientim dhe udhëzim në karrierë.

Ruani datën:

*      Më 30 maj 2024
*      10:00 – 17:00

📍 Sheshi Skënderbeu në qytetin e Pejës

Afati i fundit për konfirmim është 22 maj 2024.
[email protected]

Translate »