fbpx

Njoftohen studentët e vitit të IV-të, Fakulteti Juridik, moduli juridik-penal, lënda “Kriminologji me Penologji” dhe studentët e vitit të II-të, lënda “Kriminalistikë”, që ligjerata nga profesori vizitor: Prof. Dr. Vesel Latifi, e paraparë me datën 27 maj 2015 (e mërkure), në ora 13, NUK DO TË MBAHET PËR SHKAQE OBJEKTIVE.

OBLIGOHEN studentët që ligjëratat sipas plan-programit për ditën e mërkurë (27. 05. 2015), t’i ndjekin sipas orarit të zakonshem për të dyja lëndët ndaras.

Prof. Ass. Dr. Kolë Krasniqi, Dekan
Prof. Ass. Dr. Veton Vula

Please follow and like us: