fbpx

30.09.2014

Universiteti “Haxhi Zeka” njofton të gjithë studentët dhe stafin akademik të universitetit, që viti i ri akademik 2014/2015 fillon me datën 07.10.2014 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »