fbpx

Ftesë

24.09.2014

Ftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, të cilët janë në përfundim të studimeve themelore (BA) apo të diplomuar, që të marrin pjesë në prezantimin për bursa nga USAID,  për studimet master në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Prezantimi do të mbahet me 2 Tetor, në ora 14:30, në amfiteatrin1, në objektet e Fakultetit Juridik.

Programi i Lidership-it Transformues – Bursat dhe Partneritetet (TLP-SP) implementohet nga organizata World Learning dhe financohet në partneritet me USAID-in dhe Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »