fbpx

Njoftim “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike”

Njoftohen studentët e vitit te dytë  të programit master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” së ligjërata e paraparë të mbahet me 14.12.2018 nga lënda “Parimet Evropiane dhe Qeverisje Lokale” do të mbahet me 22.12.2018 duke filluar nga ora 9:00 (ne kohen kur parashihen te mbahen ushtrimet nga asistentja Kreshnike Berisha ). Ushtrimet nga asistentja Kreshnike Berisha do te mbahen me 14.12.2018 nga ora 10:00.”
Translate »