fbpx
Njoftim për studentët e viteve të para

Njoftim për studentët e viteve të para

Njoftohen studentët e vitit të parë të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, se ka filluar mbajtja e ligjëratave.

  1. Ligjëratat do të mbahen online, kurse provimet, puna praktike dhe laboratorike do të organizohet fizikisht duke respektuar të gjitha rekomandimet e IKSHPK-së dhe masat e vendosura nga Universiteti Haxhi Zeka në Pejë;
  2. Gjatë prezencës tuaj në hapësirat e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, studentët janë të obliguar të bartin maskë dhe të respektojnë mbajtjen e distancës 1.5 metra sipas rekomandimeve të IKSHPK-së dhe në përputhje me Manualin për mbrojtje nga përhapja e COVID-19.

Sa i përket mënyrës së qasjes në SEMS dhe ligjërata online, ju lutem shikoni linkun: INFORMATA PËR STUDENTËT E RINJ

Translate »