fbpx
Konkurs për ndarjen e bursave

Konkurs për ndarjen e bursave

Universiteti ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, e shpall të hapur konkursin për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2020/2021.
Bursa universitare ndahen për studentët e Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë në nivelet e studimeve Baçelor dhe Master .
Paraqitja e dokumenteve bëhet në fakultetet përkatëse dhe zgjatë prej datës 18.11.2020 deri më 25.11.2020.

Konkursin e plotë e gjeni këtu (Konkursi për Brusa PDF).

Ju lutemi që me rastin e prezencës tuaj në hapësirat e UHZ-së, bartja e maskës është obligative dhe duhet të respektoni rekomandimet e IKSHPK-së.

Translate »