fbpx

Njoftim për studentët e diplomuar me indeks

Njoftohen të gjithë studentet me indeks të cilët kanë diplomuar dhe nuk e kanë marr ende diplomën, të aplikojnë për diplomë në linkun e mëposhtem.

Linku

 

Please follow and like us:
Translate »