fbpx

Njoftim per provimin ‘Organizimi i procesit të trajtimit dhe mësimdhënjës’

Provimi i Lëndës: Organizimi i procesit të trajtimit dhe mësimdhënjës Prof. Besnik Krasniqi, do të mbahet me daten 03.03.2015 në oren 16:00.

Translate »