fbpx

Njoftim per provimet e Prof. Dr. Linda Grapci – Kotori

Njoftim,

Njoftohen studentet e fakultetit te Agrobiznesit, drejtimet TPB dhe TU, pjesa teorike e provimit ne lenden e biologjise te prof. Dr.Linda Grapci Kotori mbahet me date 24.06.16 ne Ora 10:30.

Njoftohen studentet e fakultetit te Agrobiznesit, drejtimi AA se, pjesa teorike e provimit ne lenden e zoologjise te prof. Dr.Linda Grapci Kotori mbahet me date 24.06.16 ne ora 11:30.

Translate »