fbpx

Njoftim per paraqitjen e provimeve bachelor dhe master

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Bizensit, niveli Bachelor dhe Master, se paraqitja e provimeve për afatin e Shtatorit do të bëhet nga data 26.08.2016 deri 31.08.2016.

OBAVJEŠTENJE

Obavještavaju se svi studenti Fakulteta Biznisa, na Osnovnim (Bachelor) i Mater studijama, da će se prijava ispita za Septembarski rok odvijati od 26.08.2016 do 31.08.2016.

U.D. Dekani

Prof. Dr. Ass. Halit Shabani

Translate »